Αξιολογήσεις πελατών

Αξιολογήσεις

 
Πέτρος Κωνστ
(*)(*)(*)(*)(*)
8 Απριλίου 2022
Συνεπείς επαγγελματίες που έλυσαν προβλήματα χρόνων με τα οποία ούτε η αντιπροσωπεία της θυροτηλεόρασης μας είχε ασχοληθεί! Ήρθαν στην ώρα τους, έκαναν συντήρηση και έλεγχο των συσκευών, επισκεύασαν συσκευή που ήταν λάθος εγκατεστημένη από την εταιρεία. Επιτέλους έχω θυροτηλεόραση! Συστήνονται ανεπιφύλακτα :)
 
 
 
Θεοδωρος Τ
(*)(*)(*)(*)(*)
5 Μαρτίου 2022
Ο ορισμος του καλου επαγγελματια. Μου εδωσε λυση σε ενα προβλημα που κανενας αλλος τεχνικος δεν αναλαμβανε.
 
Ελένη Λαζ
(*)(*)(*)(*)(*)
2 Μαρτίου 2022
Εξαιρετικοί επαγγελματίες και ευγενέστατοι άνθρωποι!! Άψογη εργασία με σωστή αντιμετώπιση του προβλήματος. Εντοπισαν αμέσως το πρόβλημα και το επιδιόρθωσαν χωρίς καθυστερήσεις ή επιπλέον χρεώσεις. Συστήνω ανεπιφύλακτα!
 
Αρης Γεωργ
(*)(*)(*)(*)(*)
20 Φεβρουαρίου 2022
Έχω να πω τα καλύτερα. Καταρχήν σε τηλεφωνική επικοινωνία Που είχα μαζί τους τους ενημέρωσα ότι ήδη έχω προβεί σε κάποιες ενέργειες προσωπικά για την αποκατάσταση τη βλάβη και μου έδωσαν οδηγίες ώστε να μπορέσω να εντοπίσω την βλάβη εφόσον είναι απλή από μόνος μου ( δεν το έκαναν άλλοι που επικοινώνησα). Στη συνέχεια, αφού δεν κατάφερα να αποκαταστήσω την βλάβη, τους κάλεσα εκ νέου. Ήταν συνεπής στο ραντεβού τους και η εργασία τους ήταν άψογη με υπομονή και μεθοδικότητα. Τέλος να αναφέρω ότι η εργασία ήταν πολύ δύσκολη, καθότι είχε τρυπήσει ο Cosmote για να περάσει οπτική ίνα όπου και έκανε τη ζημιά και δουλέψανε με πολύ προσοχή κοντά στην οπτική ίνα χωρίς να προκαλέσουν άλλη ζημιά. Είναι από τους λίγους καλούς επαγγελματίες που έχω συνεργαστεί ως τώρα. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.
 
 
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖ
18 Φεβρουαρίου 2022
 
Πραγματικά αξιόλογοι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ (με όλη τη σημασία της λέξεως) και άνθρωποι πάνω από όλα! Αποτελούν ευχάριστη έκπληξη, πραγματικά ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ! Συζητώντας μαζί τους σίγουρα θα διαπιστώσετε το πόσο καλά γνωρίζουν τη δουλειά τους και τη διάθεσή τους να βοηθήσουν να λυθεί το πρόβλημά σας με τρόπο που θα το έλυναν αν αφορούσε τους ίδιους! Αρχικά προσφέρθηκαν να με βοηθήσουν να λύσω το πρόβλημα που αντιμετώπιζα μόνος μου (χωρίς καν να επιδιώκω κάτι τέτοιο). Δαπάνησαν αρκετό από το χρόνο τους να καταλάβουν το πρόβλημα, ανταλλάξαμε φωτογραφίες της εγκατάστασης και της συσκευής προκειμένου να σχηματίσουν άποψη και να μου στείλουν οδηγίες. Όμως τελικά δεν τα κατάφερα και προγραμματίσαμε επίσκεψη στην οποία ήταν ακριβέστατοι στην ώρα που συμφωνήσαμε. Πραγματικά γνώριζαν τι πρέπει να κάνουν και λειτούργησαν θα έλεγα με χειρουργική ακρίβεια! Κόστος; Ελάχιστο για την ΠΟΙΟΤΗΤΑ εξυπηρέτησης που προσφέρουν! Τα 5 αστέρια της αξιολόγησης είναι τελικά πολύ λίγα!!!
 
Αικατερίνη Παπ
(*)(*)(*)(*)(*)
13 Νοεμβρίου 2021
Εξαιρετική δουλειά, από εξαιρετικούς επαγγελματίες, που κατάφεραν να λύσουν ένα πρόβλημα πολλών ετών, με υπομονή κι επιμονή. Άψογη συνεργασία, από το πρώτο τηλεφώνημα, μέχρι την ολοκλήρωση της εργασίας - κι επειδή η εργασία αφορούσε ολόκληρη πολυκατοικία- έμειναν ευχαριστημένοι όλοι οι ένοικοι!
 
 Βασίλης Κ
(*)(*)(*)(*)(*)
10 Νοεμβρίου 2021
Ευγενικοί, συνεπείς, αποτελεσματικοί. Άριστοι γνώστες του αντικειμένου, προτείνουν την πλέον αποτελεσματική και οικονομική λύση. Είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος σε όλα τα επίπεδα. Ευχαριστώ θερμά!
 
Ιωάννης Παπ
(*)(*)(*)(*)(*)
8 Νοεμβρίου 2021
Σε θυροτηλεφωνο πολυκατοικίας που είχε πρόβλημα, μέσα σε λίγη ώρα εντόπισαν τη βλάβη και έδωσαν τη λύση. Μεθοδικοί και επαγγελματίες. Η τιμή λογική για το μέγεθος της βλάβης. Στο ραντεβού τυπικοί και τηρούσαν τα μέτρα covid. Σε επόμενη βλάβη θα τους επέλεγα πάλι.
 
 
Γεωργία ΔΕΡ
(*)(*)(*)(*)(*)
10 Μαρτίου 2021
Συνεπείς, προσεκτικοί, ευγενικοί. Εξηγούν το πρόβλημα και προτείνουν εναλλακτικές λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες του πελάτη.
 
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Κ
(*)(*)(*)(*)(*)
5 Μαρτίου 2021
Άψογη εξυπηρέτηση, Άμεση αντίληψη για την φύση της βλάβης, Ευγένεια κ Συνέπεια Συνεργείου, Ασφάλεια κ Τήρηση μέτρων λόγω covid19. Συστείνονται ανεπιφύλακτα.
 
ΕΛΕΝΗ ΑΧΙΛ
(*)(*)(*)(*)(*)
3 Μαρτίου 2021
Μετά την υποβολή του αιτήματος μου επικοινώνησε άμεσα μαζί μου και μέσα στη μέρα το πρόβλημα είχε λυθεί
 
Γεώργιος Φρ
(*)(*)(*)(*)(*)
10 Φεβρουαρίου 2021
Άμεση και ευγενέστατη εξυπηρέτηση, με το σωστό κόστος! Συστήνεται ανεπιφύλακτα!
 
 
Μαρκ Ιωάννα
(*)(*)(*)(*)(*)
9 Φεβρουαρίου 2021
Όλα καλά, άψογος
 
 
Νίκ Παναγιώτα
(*)(*)(*)(*)(*)
8 Φεβρουαρίου 2021
Άριστοι επαγγελματίες , ευγενέστατοι και άκρως συνεργατικοι. Συνεπείς στις ώρες τους και αποδοτικοτατοι στην εξυπηρέτηση τους. Τους ευχαριστούμε πολύ ,σίγουρα θα προτιμήσουμε ξανά την εφαρμογή.
 
 
Θρασύβουλος Αγγ
(*)(*)(*)(*)(*)
4 Φεβρουαρίου 2021
Ήταν άψογοι επαγγελματίες. Ήρθαν την ώρα που είχαμε πει και διόρθωσαν το πρόβλημα. Ήταν εξυπηρετικοί και ευγενέστατοι. 
 
Κατερίνα Μεμ
(*)(*)(*)(*)(*)
25 Ιανουαρίου 2021
Τέλεια εξυπηρέτηση. Εντόπισαν και έλυσαν αμέσως το πρόβλημα με το κουδούνι μου ενώ το είχαν δει ήδη 4 ηλεκτρολόγοι και κανείς δεν μπορούσε να το φτιάξει.
 
 
 ΑΝΝΑ ΣΚΟ
(*)(*)(*)(*)(*)
12 Ιανουαρίου 2021
Έμπειροι επαγγελματίες, άμεσοι, γρήγοροι καθ'όλα άψογοι
 
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΛΕΥΚ
(*)(*)(*)(*)(*)
8 Ιανουαρίου 2021
Συνεπείς, καταρτισμένοι, πολύ καλή τιμή το ανταλλακτικό, αλλά πολύ ακριβή η εργασία, για μια αντικατάσταση θυροτηλέφωνου 7 λεπτών πλήρωσα 45 ευρώ
 
 
Πελαγια Στα
(*)(*)(*)(*)(*)
2 Ιανουαρίου 2021
Αμεση εξυπηρέτηση, άριστη τεχνογνωσία και αρκετα ευγενικοί επαγγελματίες
 
 
Αθανάσιος Ζησ
(*)(*)(*)(*)(*)
29 Δεκεμβρίου 2020
Επειδή ήταν αργία την ημέρα που αντιμετώπισα το πρόβλημα μου,ακριβώς την επομένη μέρα, επικοινώνησαν οι ίδιοι μαζί μου και το ραντεβού κλείστηκε για την επόμενη μέρα.Ο Ζαχαρίας ακριβώς στην ώρα του και δεν έφευγε αν δεν έβρισκε λύση για το πρόβλημα μου!Πολύ ευγενικός και εξυπηρετικος και βέβαια έλυσε το πρόβλημα μου!Ευχαριστώ για την εξυπηρέτηση,σίγουρα θα ξανασυνεργαστουμε!
 
 
 
ΘΕΟΧΑΝΗΣ
(*)(*)(*)(*)(*)
25 Δεκεμβρίου 2020
Πολύ καλη επιλογή και πολύ καλη τιμή .Άμεση εξυπηρέτηση και service.
 
 
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΑΡΚ
(*)(*)(*)(*)(*)
3 Δεκεμβρίου 2020
Συνεπείς και πολύ εξυπηρετικοί. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
 
 Μπαρδ Ευάγγελος
(*)(*)(*)(*)(*)
3 Δεκεμβρίου 2020
Εξαιρετικοί επαγγελματίες!! Η optimus systems, ήταν η μοναδική εταιρεία που έδωσε λύση στο πρόβλημα που είχα με το θυροτηλέφωνο. Κανείς άλλος μέχρι στιγμής δεν ήθελε να ασχοληθεί. Η συνεννόηση άψογη και με συνέπεια. Προτείνεται ανεπιφύλακτα.
 
 Ματζ Κωνσταντίνος
(*)(*)(*)(*)(*)
27 Νοεμβρίου 2020
Άριστοι επαγγελματίες!
 
κωστας σταθ
(*)(*)(*)(*)(*)
26 Νοεμβρίου 2020
πολυ τυπικοι και πολυ συνεργασιμοι,εμεινα απολυτα ικανοποιημενος.
 
 
 ΙΟΥΛΙΑ ΝΤΕΡ
(*)(*)(*)(*)(*)
20 Νοεμβρίου 2020
Ηταν γρήγοροι και αποτελεσματικοί!
 
 Χρηστος Κοντ
(*)(*)(*)(*)(*)
19 Νοεμβρίου 2020
Έμπειροι και άρτιοι στις παρεχόμενες υπηρεσίες. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα. Έχω μία πολύ παλιά θυροτηλεόραση, εκτός κυκλοφορίας πολλά έτη, είχαν βρει ανταλλακτικό και μου το επισκεύασαν σε dt.
 
 Αριστείδης Ζάβ
(*)(*)(*)(*)(*)
16 Νοεμβρίου 2020
Η "Optimus Systems" ανταποκρίθηκε άμεσα στο πρόβλημά μου και προσέφερε την πιο οικονομική και χρηστική λύση. Σε αντίθεση με άλλους επαγγελματίες του χώρου στους οποίου είχα απευθυνθεί, ο τεχνικός της εταιρείας επισκεύθηκε τον χώρο μου το συντομότερο δυνατόν, ενώ μπόρεσε με ευκολία να εντοπίσει το σφάλμα της συσκευής και να το επισκευάσει. Επίσης, ήταν άψογα τεχνικά καταρτησμένος και πολύ ευγενικός. Τους συνιστώ χωρίς καμία επιφύλαξη.
 
 Δεσποινα Σιφ
(*)(*)(*)(*)(*)
7 Νοεμβρίου 2020
Πολύ καλός στην επικοινωνία. Μου επιδιόρθωσε το θυροτηλέφωνο ενώ άλλη εταιρεία μου έλεγε πρέπει να κάνουμε αλλαγή σε όλο το σύστημα της πολυκατοικίας
 
  
 ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΙΑΚ
(*)(*)(*)(*)(*)
5 Νοεμβρίου 2020
Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ
 
Δημήτρης Φιλιπ
(*)(*)(*)(*)(*)
22 Οκτωβρίου 2020
Επαγγελματίες, απόλυτα συνεπείς στα ραντεβού, πολύ εξυπηρετικοί. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
 
 
Περ Σαββας
(*)(*)(*)(*)(*)
7 Οκτωβρίου 2020
Επαγγελματιες. Εξαιρετική δουλειά. Με μια λέξη είναι Άψογοι.
 
 
Γιάννα Χαμ
(*)(*)(*)(*)(*)
2 Οκτωβρίου 2020
Εξαιρετικός επαγγελματίας,άριστος τεχνίτης!!Δουλέψανε οι θυροτηλεοράσεις μας οι οποίες ήταν παλιές και για άλλους τεχνικούς μη επισκευάσιμες.Ο Ζαχαρίας αντικατέστησε όλα τα φθαρμένα υλικά και τις έκανε καινούργιες.Συνεπής ,καθαρός,άψογος,πολύ καλός γνώστης του αντικειμένου.Τον συνιστούμε ανεπιφύλακτα.
 
     
 Νίκος Μουζ
(*)(*)(*)(*)(*)
15 Σεπτεμβρίου 2020
Εξαιρετικός επαγγελματιας, ευγενικος, άμεση αποκατάσταση βλάβης με ανταλλακτικό.
 
 
Αφροδίτη Παπ
(*)(*)(*)(*)(*)
12 Σεπτεμβρίου 2020
Συνεπείς, ευγενικοί, το αποτέλεσμα της εργασίας θετικό, έδειξαν ότι γνωρίζουν άριστα το αντικείμενό τους, είμαι πολύ ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα και το value for money (σχέση εργασίας/τιμής)
 
Ιωαννης Κατσ
(*)(*)(*)(*)(*)
1 Σεπτεμβρίου 2020
Επαγγελματίας απλά ...!
 
 
 
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΠ
(*)(*)(*)(*)(*)
1 Σεπτεμβρίου 2020
Εξαιρετική
 
Αντώνης Παπαγ
(*)(*)(*)(*)
30 Αυγούστου 2020
Άμεση εξυπηρέτηση και άμεση επίλυση του προβλήματος μας σε θυροτηλεφωνα παλαιάς τεχνολογίας. Λογικές τιμές. Όλα καλά.
 
 
ΚΕΚ ΓΕΩΡΓΙΟς
(*)(*)(*)(*)(*)
31 Ιουλίου 2020
Η συνεργασία μας την χαρακτηριζο ως άριστη σε όλα τα επίπεδα συνέπεια, εργασίας κ φιλικό περιβάλλον.Οσο αφορά την τιμή ήταν η καλύτερη προσφορά που έλαβα. Ευχαριστώ παιδιά.
 
 
 Μουν Μιχαηλ
(*)(*)(*)(*)(*)
11 Ιουλίου 2020
Ταχύτατη εξυπηρέτηση δεν εχω δει πιο αμεση ανταποκριση, ευγένεια, εδωσε λυση στο προβλημα της θυροτηλεόρασης αμεσως
 
 Σταυρ Σταύρος
(*)(*)(*)(*)(*)
11 Ιουλίου 2020
Συνεπής τεχνικός,διευκρινιστικός συνεργάσιμος ευγενής και αποτελεσματικός. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!
 
 Ιωάννης Βλαχ
(*)(*)(*)(*)(*)
16 Ιουλίου 2020
Άψογοι επαγγελματίες, στην ώρα τους και με αποτέλεσμα όπως θα περίμενε κάθε πελάτης. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.
 
 
Γιωργος Καρ
(*)(*)(*)(*)(*)
22 Ιουλίου 2020
Ήρθε στην ώρα του και είχε προετοιμαστει με τα κατάλληλα ανταλλακτικά για την επισκευή. Επίσης ήταν τρομερά ευγενικός και συζητήσιμο πράγμα δύσκολο στην εποχή μας τον προτείνω ανεπιφύλακτα
 
 
Νικος Τρ
(*)(*)(*)(*)(*)
23 Ιουλίου 2020
Συνεπής στο ραντεβού , σοβαρός επαγγελματίας με εμπειρία . Έκανε πατέντα στο μπουτόν της θυροτηλεόρασης μέσα σε λίγα λεπτά με αποτελεσματικότητα. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα
 
 
 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΕΥΑΓ
(*)(*)(*)(*)(*)
25 Ιουλίου 2020
Άμεση εξυπηρέτηση, συνεπείς και πολύ ευγενικοί επαγγελματίες με άριστη γνώση του αντικειμένου τους. Λεπτομερής εργασία, τους συνιστούμε ανεπιφύλακτα!
 
 
 
 Κώστας Παπ
(*)(*)(*)(*)(*)
26 Ιουλίου 2020
Υπήρξε καλή συνεννόηση και την ώρα που συμφωνήσαμε, πραγματι ήταν εκεί και ξεκίνησαν την εργασία η οποία ολοκληρώθηκε και δούλεψαν όλα όπως πριν. Η βλάβη διορθώθηκε. Εξηγήθηκε επαρκώς τι έπρεπε να γίνει και τι έγινε. Το μόνο παράπονο ,θα μπορούσαν το κόστος να το έχουν επικοινωνήσει νωρίτερα με την αναγνώριση της βλάβης. Τελικά όμως έμεινα πολύ ευχαριστημένος και από την ευγένεια και από την επικοινωνία και από την εργασία.
 
 
Ματίνα Ζελ
(*)(*)(*)(*)(*)
26 Ιουνίου 2020
Εξαιρετικοί επαγγελματίες , ευγενικοι και διακριτικοί , τους συνιστω ανεπιφυλαχτα !
 
 
 
 Λία Κοντ
(*)(*)(*)(*)(*)
3 Ιουλίου 2020
Άριστοι επαγγελματίες, συνεπέστατοι και φιλικότατοι. Συνέδεσαν παλιά θυροτηλέφωνα με καινούργιο κεντρικό σύστημα με επιτυχία. Οι άνθρωποι ξέρουν τη δουλειά τους ειδικά όταν πρόκειται για παλιού τύπου συνδεσμολογία σε πολυκατοικία. Λογικές τιμές. Τους προτείνω ανεπιφύλακτα !
 
 
 
 Κανέλλος Ασυλ
(*)(*)(*)(*)(*)
4 Ιουλίου 2020
Γρήγοροι, ικανοί, αξιόπιστοι.
 
 
 Γιώργος Φραντζ
(*)(*)(*)(*)(*)
4 Ιουλίου 2020
Συνεπής, γνώστης και έντιμος επαγγελματίας. Θα τον συνιστούσα.
 
 
 Αντωνια Λουπ
(*)(*)(*)(*)(*)
7 Ιουλίου 2020
Επαγγελματίες και οι 2 κύριοι! Έλυσαν το πρόβλημα των θυροτηλεφωνων της πολυκατοικίας άμεσα και με πολύ καλή εξυπηρέτηση!
 
 ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΜΥΡ.
(*)(*)(*)(*)(*)
13 Μαΐου 2020
εξαιρετικοι!συνεπεις,καθαροι,γρηγοροι.
 
Μπαρδ. Γεωργια
(*)(*)(*)(*)(*)
24 Μαΐου 2020
ο τεχνικός ήταν συνεπής σε ότι μας είχε πει και ολοκλήρωσε με επιτυχία την εργασία χωρίς κανένα πρόβλημα. είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι
 
 
 
 Μαρινα Αμπ.
(*)(*)(*)(*)(*)
25 Μαΐου 2020
Ανταποκριθηκαν αμέσως στο αίτημα της πολυκατοικίας μας. Πρότειναν μια οικονομική λύση εξηγώντας μου ότι αυτό που εγώ πίστευα ότι έπρεπε να αντικατασταθεί μπορούσε κάλλιστα να επισκευαστεί. Το ραντεβού κλείστηκε ο κ. Ζαχαρίας κ ο κ. Φώτης ήρθαν έκαναν τη δουλειά άψογα μου εξήγησαν αναλυτικά καθάρισαν τα πάντα φεύγοντας! Πάρα πολύ ευχαριστημένη από τη συνεργασία μας.
 
  
 ΑΛΕΞΙΑ ΜΠΑΚ.
(*)(*)(*)(*)(*)
11 Ιουνίου 2020
Mόλις έστειλα το αίτημα επικοινώνησαν άμεσα μαζί μου. Ήταν πολύ σαφείς στον τρόπο εργασίας και χρέωσης. Ήρθαν στην ώρα τους και ήταν συνεπεις, ευγενείς και πολύ επεξηγηματικοί όσον αφορά την επισκευή. Όλες οι αξιολογήσεις ήταν...αληθινες και προσθέτω και τη δική μου. Να επισημάνω ότι επικοινώνησα με την εταιρεία που αντιπροσωπεύει τη θυροτηλεόραση που είχε το πρόβλημα και μου ζήτησαν 70,00€ για να έρθουν να δουν τι έχει (όχι να το φτιάξουν ...) .
 
 
 ΜΙΧΑΗΛ ΞΥΠΝ.
(*)(*)(*)(*)(*)
12 Ιουνίου 2020
Πολύ καλή επάγγελματιες και ξέρουν καλά την δουλειά τους...
 
 
 Γιάννης Κοτρ.
(*)(*)(*)(*)(*)
13 Ιουνίου 2020
Άμεση ανταπόκριση. Άριστοι επαγγελματίες. Πολύ ευγενικοί. Θα τους προτιμήσω σίγουρα στο μέλλον!
 
 
Μαρια Μπερτ.
(*)(*)(*)(*)(*)
7 Φεβρουαρίου 2020
Άμεση εξυπηρέτηση. Συνέπεια,επαγγελματισμός και φιλική αντιμετώπιση.
 
 
 ΘΑΝ. ΙΩΑΝΝΗΣ
(*)(*)(*)(*)(*)
27 Φεβρουαρίου 2020
Υπήρχε πρόβλημα στην επικοινωνία μεταξύ της εισόδου και των θυροτηλεφώνων των διαμερισμάτων της πολυκατοικίας μας. Η πολυκατοικία μας βρίσκεται στη Νίκαια, έχει πολλά διαμερίσματα και είναι 45 ετών. Με υπομονή και επιμονή, μετά από ενδελεχή και μεθοδικό έλεγχο και εξαντλητική αναζήτηση των διαφόρων αιτιών της βλάβης μας, ο Φώτης και ο Ζαχαρίας (που δεν τους γνώριζα πιο πριν) κατάφεραν να εντοπίσουν τα προβλήματα της (παλαιάς) εγκατάστασης του θυροτηλεφώνου και να λύσουν το (χρόνιο) πρόβλημα, προσφέροντάς μας πολύ καλή τιμή. Θα τους πρότεινα ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για την επίλυση αναλόγου προβλήματος, διότι απέδειξαν ότι είναι άριστοι και ευσυνείδητοι επαγγελματίες, που λειτουργούν με μοναδικό γνώμονα την εξυπηρέτηση του συμφέροντος του πελάτη τους και την επίλυση του προβλήματός του. Τους εύχομαι καλές δουλειές και να είναι σίγουροι ότι η πολυκατοικίας μας θα τους ξαναχρησιμοποιήσει, εφόσον χρειασθεί.
 
 
ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΠ.
(*)(*)(*)(*)(*)
28 Φεβρουαρίου 2020
ΑΨΟΓΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ !!!!!!! ΣΥΝΕΠΕΣΤΑΤΟΙ ΣΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥΣ !!!!!!! ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΚΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ !!!! ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΙ ΥΠΟΜΟΝΗ !!!!!!! ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ !!!!!!!!!!!!
 
 
 
Γεωργιος Παπαγ.
(*)(*)(*)(*)(*)
4 Μαρτίου 2020
Πολύ συνεργάσιμος επικοινώνησε μαζί μου άμεσα οπότε τον χρειαστηκα..ποκυωκαλη δουλειά.
 
 
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΙΛ.
(*)(*)(*)(*)(*)
10 Ιανουαρίου 2020
Πέρα από την άριστη ποιότητα και εξυπηρέτηση θα σταθώ και στην ταχύτητα ανταπόκρισης στην επισκευή καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο για επαγγελματίες του είδους. Είναι άριστος επαγγελματίας με άριστη γνώση του αντικειμένου.
 
 
 
Γιάννη Δρακ.
(*)(*)(*)(*)(*)
14 Ιανουαρίου 2020
Σας ευχαριστώ για την άμεση και πολύ καλή εξυπηρετητή! Άριστοι επαγγελματίες, συνεπείς και πολύ καλοί στη δουλειά τους.
 
 
 
 Βαγγέλης Νταβ.
(*)(*)(*)(*)(*)
27 Ιανουαρίου 2020
Βρήκα λύση εκεί που δεν το περίμενα! Μου έλυσαν τα χέρια. Θα τους ξαναπροτιμησω
 
   
 Γιάννης Καρ.
(*)(*)(*)(*)(*)
28 Ιανουαρίου 2020
Ο επαγγελματίας είναι συνεννοήσιμος και δεκτικός επικοινωνίας από το κινητό του τηλέφωνο, καθότι χρησιμοποιεί εκτροπή από το σταθερό του τηλέφωνο. Μου προτάθηκε είτε η επιτόπια επισκευή της βλάβης του θυροτηλεφώνου μου, η οποία θα κόστιζε 40 ευρώ (+10 ευρώ η αγορά ανταλλακτικού), είτε η αγορά του ανταλλακτικού από το γραφείο του και η επισκευή από μέρους μου με κόστος στα 10 ευρώ. Επέλεξα το δεύτερο και μου έδωσε αναλυτικές οδηγίες για το πώς θα το επισκεύαζα μόνος μου.
 
 
 
kostas dam.
(*)(*)(*)(*)(*)
5 Φεβρουαρίου 2020
Άψογοι επαγγελματίες συγχαρητήρια
 
 
 
 Ηλίας Σταμ.
(*)(*)(*)(*)(*)
6 Φεβρουαρίου 2020
Το θυροτηλέφωνο παρουσίαζε έναν συνεχόμενο βόμβο, ξαφνικά, δίχως να πιέζουμε κάποιο μπουτόν. Η ενόχληση από το θόρυβο πολύ μεγάλη και τηλεφωνικά άφησα μήνυμα στον τεχνικό της εταιρείας, σήμερα, μετά τις οκτώ το βράδυ. Επικοινώνησε μαζί μου άμεσα, σε πέντε λεπτά, και άκουσε με προσοχή το πρόβλημα. Με τις κατάλληλες ερωτήσεις αντιλήφθηκε το πρόβλημα. Παρόλο που ζήτησα να κλείσουμε κάποιο ραντεβού για την επισκευή, με καθοδήγησε με σαφείς οδηγίες να επέμβω στο θυροτηλέφωνο και μετά από ορισμένες δοκιμές αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα. Επέμεινα για την πληρωμή της υπηρεσίας (επί 25 λεπτά με καθοδηγούσε τηλεφωνικά από το κινητό του, περιμένοντας να κάνω όλες τις δοκιμές και από το θηροτηλέφωνό μου και από το κουδούνι της εισόδου της πολυκατοικίας), δεν δέχτηκε όμως καμία αμοιβή. Ειλικρινά, πρώτη φορά μου συμβαίνει τέτοια επαγγελματική αντιμετώπιση και τον ευχαριστώ ιδιαίτερα και για την υπομονή που επέδειξε, καθοδηγώντας με, για την άρση της βλάβης.
 
 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΦ.
(*)(*)(*)(*)(*)
2 Δεκεμβρίου 2019
Άψογος επαγγελματίας. Μετά από 5 άτομα του χώρου που δεν μπόρεσαν να δώσουν λύση, είναι ο μοναδικός που ήρθε την ημέρα και ώρα που είπε, επισκευάσε το πρόβλημα και σε πολύ καλή τιμη .Συγχαρητήρια τον συνιστώ 100%

   
Maria Kolok.
(*)(*)(*)(*)(*)
25 Νοεμβρίου 2019
συνεπής,μεθοδικός, γνώστης και υπομονετικός. πρότεινε λύση του προβλήματος.
 
 
 
 ΧΡΉΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤ.
(*)(*)(*)(*)(*)
10 Δεκεμβρίου 2019
Άψογη εξυπηρέτηση. Τυπικοί στο ραντεβού τους. Παρόλο που στην πορεία βγήκαν τεχνικά θέματα που απαίτησαν διπλάσιο χρόνο επιδιόρθωσης , δεν με επιβάρυναν περαιτέρω και τελικά παρέδωσαν ένα άψογο αποτέλεσμα. άριστοι επαγγελματίες. Θα τους συνιστούσα ανεπιφύλακτα.
 
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝ.
(*)(*)(*)(*)(*)
18 Δεκεμβρίου 2019
Ο κος Φώτης και ο κος Ζαχαρίας ήταν άψογοι στην εργασία τους. Μεθοδικοι, πολύ εξυπηρετικοί και βαθείς γνώστες του αντικειμένου τους. Τους ευχαριστώ δημόσια και τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! Γιώργος
 
  
minas don.
(*)(*)(*)(*)(*)
7 Ιανουαρίου 2020
Η optimus systems, ήταν η μοναδική εταιρεία που έδωσε λύση στο πρόβλημα που είχα με την θυροτηλεόραση, σε σχέση με άλλες που δεν ήθελαν να ασχοληθούν είτε καλύτερα δεν είχαν την τεχνική γνώση. Η συνεννόηση άψογη και με συνέπεια. Επαγγελματισμός σε μεγάλο βαθμό, πράγμα που σπανίζει. Προτείνεται ανεπιφύλακτα.
 
  
Νωντας Καρ.
(*)(*)(*)(*)(*)
13 Νοεμβρίου 2019
Και οι δύο τεχνικοί που ήρθαν στον χώρο μου ηταν πολυ συνενοησημοι και πολυ καλή στην δουλειά τους.. άμεση απόκριση στο τηλεφωνο αλλα και στο ραντεβού. Με εξυπηρετούσαν αμέσως και έμεινα πολυ ευχαριστημένος.. τους συστήνω ανεπιφύλακτα.. Σας ευχαριστω πολυ
 
 
 
 
 Ράνια Κ
(*)(*)(*)(*)(*)
12 Νοεμβρίου 2019
 
Δεν θα μπορούσα να είχα βρει καλύτερους επαγγελματίες.Από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι γνωρίζουν καλά το αντικείμενο της δουλειάς τους. Συνεπείς, πρόθυμοι, ευγενικοί, ευχάριστοι και οικονομικοί!Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη λύση που βρήκατε και για τον τρόπο που δουλέψατε!
 
 
 
 Κατερίνα Τ.
(*)(*)(*)(*)(*)
11 Νοεμβρίου 2019
Ευγενικός συννενοησημος συνεπής στο ραντεβού μας καλός επαγγελματίας.
 
 
Βασιλειος Μ.
(*)(*)(*)(*)(*)
5 Νοεμβρίου 2019
Εξαιρετικοι επαγγελματιες,ανελαβε την βλαβη μου ο κυριος Ζαχαριας,ελυσε με ευκολια το προβλημα εχοντας μαζι του καθε πιθανο ανταλλακτικο,και εκανε πολυ καλα την δουλεια του και με το παραπανω
 
 
 
Χρήστος Γ.
(*)(*)(*)(*)(*)
24 Οκτωβρίου 2019
Συνεπής στο ραντεβού που δώσαμε για τον έλεγχο της βλάβης. Η επίλυση και
η αποκατάσταση αυτής ήταν άμεση και στην ερώτηση μου ,αν είναι διαθέσιμος
να ελέγξει ακόμη μια συσκευή η απάντηση του ήταν καταφατική. Όπως αποδείχθηκε
η δεύτερη βλάβη, για την οποία δεν ήταν υποχρεωμένος να ελέγξει, ήταν πιο σύνθετη
και χρονοβόρα, παρ' όλα αυτά ήταν απόλυτα πρόθυμος , έκανε όλες τις πιθανές δοκιμές
και μας ενημέρωσε για την πιθανή αιτία του προβλήματος ,η οποία αφορούσε γενική
βλάβη της μπουτονιερας. Και φυσικά το κόστος ηταν όσο αρχικά είχαμε συμφωνήσει
για την αποκατάσταση της αρχικής βλάβης
 
 
Πωλεττα Κ.
(*)(*)(*)(*)( )
16 Οκτωβρίου 2019
Συνεπεια και εξαιρετική δουλεια..μπραβο τους συστηνω ανεπιφύλακτα
 
 
Ηρακλης Κ.
(*)(*)(*)(*)(*)
30 Σεπτεμβρίου 2019
Συνεπης, σωστος επαγγελματιας, πολυ συνενοησημος και οικονομικος.
 
Παναγιωτης Γ.
(*)(*)(*)(*)(*)
29 Σεπτεμβρίου 2019
η Επιχείρηση  Optimus των Μαλάμη-Καραλή επικοινώνησε άμεσα τηλεφωνικώς
και λίαν συντόμως απέστειλε ολοκληρωμένη και λεπτομερή προσφορά για όλες
τις εναλλακτικές που θα μπορούσαμε να έχουμε. Το συνεργείο επικοινώνησε και
μεσω social media για να εξασφαλίσει την συμφωνη γνώμη μας για το αισθητικο
κομματι των υλικων. Ηρθαν στην ώρα τους και με επαγγελματισμό και ευγένεια
ολοκληρωσαν τις εργασίες χωρις να αφησουν βρώμικο κανένα χώρο. Σας τους προτείνω
ανεπιφύλακτα. Αψογη συνεργασία με υλικά τριετούς εγγύησης
 
 
Γιαννης Β.
(*)(*)(*)(*)(*)
22 Σεπτεμβρίου 2019
Άψογοι επαγγελματίες, έφτασαν 10 λεπτά πριν το ραντεβού μας και επισκευασαν
τη βλάβη γρήγορα και με ακρίβεια. Επίσης, πολύ ευχάριστοι τύποι! Μπράβο σας
 
 
Kirra G.
(*)(*)(*)(*)(*)
17 Σεπτεμβρίου 2019
Είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες. Με ρώτησαν για τις πιθανές βλάβες για
να έχουν μαζί τους τα ανταλλακτικά που χρειάζονται και να ολοκληρωθεί
η δουλειά σε ένα ραντεβού. Συνεπείς Γρήγοροι Ευγενικοί , μακάρι ολοένα ήταν έτσι!!!
 
 
Stamatios M.
(*)(*)(*)(*)(*)
11 Σεπτεμβρίου 2019
Καλός και συνεπής επαγγελματία. Άμεση επικοινωνία
 
 
Εφη Π.
(*)(*)(*)(*)(*)
(*)(*)(*)(*)(*)
5 Σεπτεμβρίου 2019
Ειχα προβλημα στα θυροτηλεφωνα μιας παλιας 6όροφης πολυκατοικιας
στον Πειραια! Ανταποκριθηκαν αμεσα στο αιτημα μου.
Μου εκαναν την καλυτερη προσφορά, με μεγαλη διαφορα!
Ηταν συνεπέστατοι στο ραντεβού μας! Χαμογελαστοι, ευγενικοί
και αψογοι επαγγελματίες.
Τους συνιστώ ανεπιφυλακτα!

 

Λαέρτης Α.
(*)(*)(*)(*)(*)
5 Σεπτεμβρίου 2019
Φαντάζομαι είναι οι καλύτεροι στον τομέα τους γιατί μπόρεσαν να
αποκαταστήσουν μια πολύ δύσκολη βλάβη χωρίς να υποχρεωθούμε
να σκάψουμε τους τοίχους της πολυκατοικίας!

 

Μαρια Χ.
(*)(*)(*)(*)(*)
3 Σεπτεμβρίου 2019
Άμεση ανταπόκρισή και εξυπηρέτηση.
Σωστός επαγγελματίας μείναμε πάρα πολύ ευχαριστημένη τον συνιστώ
ανεπιφύλακτα σίγουρα θα τον ξανά προτιμήσουμε στο μέλλον.

 

Panagiotis S.
(*)(*)(*)(*)(*)
28 Αυγούστου 2019
Συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον ενδιαφερόμενο τον έν λόγω επαγγελματία τεχνικό.
Ηθος,συνέπεια,ακρίβεια λόγων και πράξεων,άψογη συνεννόηση!

 

Διονυσης Μ.
(*)(*)(*)(*)(*)
7 Αυγούστου 2019
Αψογη συμπεριφορα και επαγγελματισμος!!!! Τον συστηνω ανεπιφυλακτα!!!

 

Αγγελικη Ο.
(*)(*)(*)(*)(*)
2 Αυγούστου 2019
Εμεινα παρα πολυ ικανοποιημενη απο την αμεση ανταποκριση, την ποιοτητα και
το κοστος εργασιας. Εξαιρετικος επαγγελματιας. Τον συνιστω ανεπιφυλακτα!

 

Ντορα Π.
(*)(*)(*)(*)(*)
31 Ιουλίου 2019
Άμεση ανταπόκριση. Άριστη επικοινωνία. Συνέπεια και επαγγελματισμός. Συγχαρητήρια
για την επιλογή των συνεργατών σας.

 

Γερασιμος Χ.
(*)(*)(*)(*)(*)
13 Ιουλίου 2019
γρηγοροι και αποτελεσματικοι

 

 

Γιωργος Μ.
(*)(*)(*)(*)(*)
11 Ιουλίου 2019
Πολύ ευγενικός, πολυ καλός στην δουλειά του. Τον συστήνω!!
 
 

Γεώργιος Β.

 
 

Παρά πολύ καλοί επαγγελματίες! Έκαναν πολύ καλή δουλειά! Ήταν προσεκτικοί και άφησαν το χώρο καθαρό. Φεύγοντας μου έδωσαν αναλυτικές οδηγίες! Τους συστήνω ανεπιφύλακτα!

19.04.2019 19:24

 

 

 

Katerina R.

 
 

Συνεπης εξυπνος και εξυπηρετικος! Απλος και κατανοητος! Για να μην με ταλαιπωρησει μπηκε μεχρι και στο google maps να δει το κουδουνι τι μαρκα ειναι και τι ανταλλακτικα να εχεο μαζι του! Σε 2 ωρες οπως μου ειπε ηρθε και το επισκευασε! Καλος πολυ καλος και φιλικος!!!

03.04.2019 10:11

 

 

Βασίλειος Μ.

 
 

Η ανταπόκριση στο αίτημα ήταν άμεση. Το πρόβλημα το διέγνωσε με σαφήνεια και πολύ γρήγορα και κατάφερε να το επιλύσει με υπομονή και επαγγελματισμό. Έμεινα πολύ ικανοποιημένος από την συνεργασία.

13.03.2019 18:52

 

 

Ζωή Γ. 

καλή συνεννόηση , ευγένεια , προθυμία,συνέπεια.Λίγο ¨΄τσιμπημέν稴 η τιμή

05,03,2019   19:07

 

 
 

Λευκή Π.

 
 

Ευγενικός και επαγγελματίας.

28.02.2019 19:12

 

Σεβαστή Κ.

Ευγενικοί επαγγελματίες. Εξυπηρετηθηκα άμεσα κ σε πολύ καλή τιμή. Έδωσαν αυτό το κάτι παραπάνω με μεράκι!

05.12.2018 18:45

Μαρια Π.

 

Στην πολυκατοικια μας 15 διαμερισματων υπήρξε βλάβη στη κεντρική θυροτηλεόραση αλλά και στις εσωτερικές οθόνες των διαμ/των..Ως διαχειρίστρια απευθύνθηκα πρώτα στην κατασκευάστρια εταιρεία που μου ζήτησε τα διπλά λεφτά, απαιτησε ναναι και τα 15 διαμ/τα παρών (πράγμα αδύνατον) καθώς και την αποξήλωση και των 15 οθονών για να τις ελέγξουν στην εταιρεία τους.Ετσι προσέλαβα την εταιρεία"Optimus Systems" και σε 3 ωρες είχαν αποκαταστήσει την τόσο σοβαρή ζημιά με τα μισα χρήματα.Το σημαντικό είναι οτι τα κουδουνια και η οθονες λειτουργούν άριστα.  Τους ευχαριστώ πολύ!!

19.04.18 14:50

  

 

 

Πολύμνια Φ.

 

Γνωρίζει καλα αυτόν τον τομέα, είναι εξυπηρετικός και καλός τεχνικός και ακριβής στα ραντεβού του. Εχει προηγουμένως πάρει όσες δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για να έρθει σωστά προετοιμασμένος.

10.04.18 16:11

 

Μανωλης Κ.

Συνεργάστηκα με τον "Optimus Systems" Μαλάμης Φ.-Καραλής Ζ. ΟΕ

και όλα πήγαν άψογα.

16.03.18 12:19

 

Προς: OPTIMUS SYSTEMS
Υ/Ο κου Μαλάμη Φώτη
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αριθμός 85895 /kb

Αθήνα, 22 Φεβρουαρίου 2018


Αγαπητέ κύριε Μαλάμη
Σας ευχαριστούμε θερμά που για μία ακόμα φορά ανταποκριθήκατε θετικά

στις ανάγκες, προσφέροντας το συστημα θυροτηλεόρασης για το σπιτι μας στα Μελίσσια.
Η συμβολή και η άμεση ανταπόκρισή σας μας συγκινεί και μας προσφέρει τη δύναμη να

συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας για το χαμόγελο κάθε παιδιού.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» βασίζεται εξολοκλήρου στις δωρεές των

ιδιωτών και επιχειρήσεων και όλοι εσείς είστε αυτοί που καθιστάτε εφικτό το να

συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε παιδί.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» δεν απευθύνεται σε κάποιους, δεν ανήκει σε λίγους.

Απευθύνεται σε όλα τα παιδιά και ανήκει σε όλους αυτούς που μοιράζονται το ίδιο

Όραμα και Αξίες: Φροντίδα, Αξιοπρέπεια και Ισότητα για κάθε παιδί στην χώρα μας.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ανήκει και σε εσάς που συμμετέχετε ενεργά στην

προσπάθεια κάθε παιδί να έχει όλα όσα δικαιούται.
Χάρη σε όλους μας, από το 1995 έως σήμερα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναγνωρισμένο

στην Ελλάδα και διεθνώς, στέκεται κάθε χρόνο δίπλα σε χιλιάδες παιδιά.
Εξειδικευμένα δίπλα σε παιδιά θύματα Βίας, παιδιά που Εξαφανίζονται, παιδιά με προβλήματα

Υγείας, παιδιά που ζουν σε συνθήκες Φτώχειας. Κάθε ένα παιδί είναι μοναδικό και η επιστημονική

ομάδα του Οργανισμού, του παρέχει όλα όσα αυτό έχει ανάγκη, δίνοντας

άμεσα λύσεις σε συνεργασία με κάθε αρμόδιο φορέα.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την συμμετοχή και την εμπιστοσύνη!
«Αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε»*


Με εκτίμηση,
Κώστας Γιαννόπουλος
Πρόεδρος Δ.Σ.

 

 

 

Φιλιπποσ Σ.

 

ΣΩΣΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ

11.02.18 12:56

 

 

 

Αλεξης Δ.

 

Πολύ συνεργάσιμοι και οι δυο κύριοι που ήρθαν για την επιδιόρθωση της θυροτηλεόρασης. Παρόλο που ήρθαν μέσα στις γιορτές, ασχολήθηκαν όσο πιο άμεσα μπορούσαν, ώστε να βρουν λύση για το τεχνικό πρόβλημα που προέκυψε.

15.01.18 15:57

 

 

Παναγιωτησ Λ.

 

Πολύ καλή εξυπηρέτηση από την πρώτη επικοινωνία. Με αρκετή γνώση στη συγκεκριμένη θυροτεληόραση.

10.01.18 23:04

 

 

 

Γιαννησ Κ.

 

Άψογοι επαγγελματίες, τους συστήνω ανεπιφύλακτα.

02.01.18 17:58

 

Αριστοτέλης Τ.

Πολύ άμεση ανταπόκριση. Από την στιγμή που έκανα το αίτημα,

εξυπηρετήθηκα άψογα μέσα στην επόμενη ώρα

14.12.17 16:10

Αναστασια Φ.

 

Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την εξυπηρέτηση, την ευγένεια,

την τυπικότητα και την τέλεια ολοκλήρωση της εργασίας μου.

Επίσης μου πρότειναν πιο οικονομική λύση από αυτή που ζήτησα εγώ.

20.11.17 16:33

Σμαραγδα Μ.

 

ο πιο ευγενικός και τιμιος επαγγελματίας στο είδος του !!!

Εξυπηρετηθήκαμε πλήρως και άμεσα!!

22.09.17 21:09

 

Ευάγγελος Π.

 

Άριστος! Στην ώρα του, το ραντεβού, και ότι είχαμε

πει στο τηλέφωνο αυτό και έγινε!

05.09.17 9:19

Σωτήρης Κ.

 

Ο κ. Μαλάμης είναι εξαιρετικός επαγγελματίας, ακριβής σε ότι

μου είπε στο τηλέφωνο, πολυ ευγενικός και γρήγορος στην

εξυπηρέτησή του. Θα τον συνέστηνα ανεπιφύλακτα. 

01.09.17 15:10

 

Μαγδα - διονυσιοσ Μ.

 

ήταν εξυπηρετικοτατος εύστοχος επαγγελματιας δε στεναχωρεθηκα

καθολου και προπαντων τελειωσε την βλαβη γρηγορα και καλα

θα το συστησω και σε αλλους και αυτον και τη σελιδα σας σας ευχαριστω 

08.08.17 1:56

 

Spiros T.

 

πολύ επαγγελματίας, γνώστης του αντικειμένου.

31.07.17 18:19

 

Καλλ Χ.

 

θετική εμπειρία,θα τον συνιστούσα.

31.07.17 14:21

 

Σπυριδων Β.

 

Πολύ εξυπηρετικός!

29.07.17 18:23

 

Σταθησ Α.


 

ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΛΕΙΣΕΙ

5 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ. ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΛΘΑΝ ΣΤΗΝ

ΩΡΑ ΤΟΥΣ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 100% ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ

ΜΑΡΚΑΣ ΤΗΣ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΘΟΝΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΓΙΑ

ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΥΠΟ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ

ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΑΝ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ

ΗΛΙΚΙΑΣ 35 ΕΤΩΝ. ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ

ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΗΛΘΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ

ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ. ΑΝ ΚΑΙ

ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΡΙΝ

ΑΡΚΕΤΟΙ ΜΑΣΤΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΑΝ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ

ΠΡΙΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ. 

19.07.17 20:41

 

Παναγιωτης Μ.

 

ηταν πολυ εξυπηρετικος και το προβλημα λυθηκε αμεσα

03/07/2017 13:23

 

 

Σήμερα

Πολύ καλός επαγγελματίας, συνέπεια στη δουλειά του. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα

από Στεφανος Πουλοπουλος

Πραγματοποιήθηκε  την προηγούμενη Πέμπτη

Τεταρτη εδωσα τη βλαβη ,Πεμπτη 11,30 γιναν ολα..αψογοι.τελειοι!!τους ευχαριστω!!

απόΝΙΚΟΣ ΖΙΩΛΙΟΣ

Πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Τετάρτη

Μου έκανε εξαιρετική δουλειά !Υπεύθυνος και σωστός επαγγελματίας!

απόDf studio + Advice4u ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - ΜΑΡΑΓΚΟΣ

Πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Τετάρτη

Αψογοι επαγγελματιες. Μας εξυπηρετησαν αυθημερον αλλα και για μικροζητηματα που δημιουργηθηκαν ηρθαν πολλες φορες και μαλιστα χωρις κοστος. Αποτελεσματκοι και φοβερα συνεργασιμοι

απόΕσθήρ Κεραμιδα

1 Ιουνίου 2017

Ήταν πραγματικοί επαγγελματίες ευγενικοί ,μεθοδικοί, συνεπείς . Με γρήγορους και σωστούς χειρισμούς επιδιορθώθηκε η βλάβη μου. Το κόστος σε λογικά επίπεδα για τους καιρούς που διανύουμε. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.

απόΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΗΣ

1 Ιουνίου 2017

ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ

απόΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΔΗΣ

25 Μαΐου 2017

Αξιόλογοι επαγγελματίες. Τους συνιστω ανεπιφύλακτα. Ο κ. Ζαχαρίας ευγενέστατος και πολύ εξυπηρετικος.

απόΕλενα Ριζου

22 Μαΐου 2017

απόΑλέξανδρος Πολύζος

14 Απριλίου 2017

απόΕμμανουήλ Ρουμελιώτης

22 Μαρτίου 2017

Εξαιρετικοί επαγγελματίες με άμεση και άψογη εξυπηρέτηση. Σας ευχαριστώ!

απόDESPOINA DAFNI

9 Μαρτίου 2017

απόΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ

 

1 Μαρτίου 2017

Άμεση ανταπόκριση, ταχεία εξυπηρέτηση!

απόεμμανουηλ θεοδωρου

2 Φεβρουαρίου 2017

απόΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΥΡΙΑΖΗ

17 Ιανουαρίου 2017

απόΝίκος Μπόγδανος

12 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ.

απόΝΙΚΟΣ ΚΕΛΑΦΗΣ

8 Ιανουαρίου 2017

αμεσοι κ ευγενικοι.

απόΚΡΥΣΤΑΛΛΕΝΙΑ ΠΕΡΑΤΗ

29 Δεκεμβρίου 2016

απόευστρατιος αργυριου

22 Δεκεμβρίου 2016

Η συγκεκριμένη εργασία, ήταν τελικά πολύ περισσότερο σύνθετη απ ότι αρχικά εκτιμήθηκε. Παρόλα αυτά, η συνέπεια, η ευγένεια και το γεγονός ότι επισκέφτηκαν το χώρο 3 φορές με συχνές επισκευές (άνευ έξτρα χρεώσεως) μέχρι τον τελικό εντοπισμό του προβλήματος και την οριστική επίλυσή του, το αποτέλεσμα ήταν ΑΡΙΣΤΟ . Φυσικά και τους συστήνω ανεπιφύλακτα !!

απόΔημητριος Τεγογιαννης

20 Οκτωβρίου 2016

απόΒαγγέλης Ροδίτης

25 Σεπτεμβρίου 2016

Πολύ αποτελεσματική και γρήγορη εξυπηρέτηση.

απόgeorgios kontovassilis

27 Ιουνίου 2016

Επαγγελματική αντιμετώπιση, συνέπεια στα ραντεβού!

απόΘάνος Λυγερός