Ερωτήσεις - Απορίες πελατών

1)    Μπορώ στην ήδη καλωδιακή υποδομή της πολυκατοικίας - μονοκατοικίας να τοποθετήσω σύστημα θυροτηλεόρασης?

       Φυσικά και μπορείτε .Μέσα απο μια μεγάλη γκάμα υλικών , σύγχρονων τεχνολογιών και φυσικά προσιτής τιμής η αντικατάσταση των θυροτηλεφώνων  σε θυροτηλεόραση είναι πλέον η καθημερινότητα μας τα τελευταία 5 έτη τουλάχιστον.

2)   Πως μπορώ να είμαι σίγουρος/η ότι η επιλογή μου είναι και η καταλληλότερη?

      Η κάθε περίπτωση αντικατάστασης είναι μοναδική .Για όλους εμάς που καθημερινά εξυπηρετούμε και προτείνουμε τα κατάλληλα συστήματα στον τελικό καταναλωτή είναι δεδομένο ότι δεν θα πουλήσουμε τις δικές μας ανάγκες αλλά θα καλύψουμε τις δικές σας.

Με κύριο στόχο το παραπάνω, ο επαγγελματισμός, η ειλικρίνεια και φυσικά το κατάλληλο πιστοποιημένο υλικό για την κάλυψη των αναγκών σας είναι καθοριστικός παράγοντας της επιτυχίας μας.

Η εγγύηση , η 10ετή τεχνική κάλυψη καθώς επίσης και η σχέση ποιότητας - τιμής είναι σημαντικά στοιχεία που κρίνουν την επιλογή σας επιτυχημένη.

 

3) Θα γίνουν μερεμέτια στον κοινόχρηστο χώρο ?

    Στην συντριπτική πλειοψηφία των αντικαταστάσεων δεν γίνεται το παραμικρό μερεμέτι.Αυτό γιατί τα συστήματα των θυροτηλεόρασεων μας είναι φτιαγμένα για αυτήν ακριβώς την εφαρμογή , συνδέονται στην ήδη υπάρχουσα καλωδίωση , έχουν ευελιξία στον τρόπο τοποθέτησης τους αλλά τον κυριότερο ρόλο παίζει η πολύ μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία μας.

 

4) Οι πιο πολλοί θέλουμε οθόνη αλλά υπάρχουν και κάποιοι που θέλουν μια απλή συσκευή θυροτηλεφώνου , γίνεται αυτός ο συνδυασμός?

Φυσικά και γίνεται ,  ο κάθε ένοικος/ιδιοκτήτης ανάλογα τις δικές του ανάγκες μπορεί να επιλέξει αυτό που τον εξυπηρετεί.

Όποιος θέλει αγοράζει και τοποθετεί οθόνη και όποιος θέλει θυροτηλέφωνο.

 

5) Υπάρχει δυνατότητα όποιος θέλει να αγοράσει οθόνη ασπρόμαυρη και όποιος θέλει έγχρωμη?

Και σε αυτήν την ερώτηση η απάντηση είναι ναί. Δεν υπάρχουν περιορισμοί , ο καθένας αγοράζει αυτό που επιθυμεί .

 

6) Πόσες ημέρες θα διαρκέσει η διαδικασία της αντικατάστασης?

    Λίγες ώρες είναι αρκετές αφού εκτός των υλικών που έχουν σχεδιαστεί γιαυτήν την εφαρμογή η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας βοηθούν να δίνουμε λύσεις  γρήγορα, επαγγελματικά και υπεύθυνα.

 

7) Τα αναλογικά ή τα ψηφιακά συστήματα θεωρούνται τα πλέον αξιόπιστα?

Η συγκεκριμένη ερώτηση μπορεί να έχει πολλαπλές απαντήσεις όπου η κάθε μία να στηρίζει απόλυτα την επιλογή της.

Πιστεύουμε ότι όλα ξεκινούν απο ποιές ανάγκες σας θέλετε να καλύψετε.

Παλαιότερα η χρήση της θυροτηλεόρασης ήταν τόσο απλή όσο ένα πάτημα μπουτόν ,μια εικόνα και μια συνομιλία όπου σε συνδυασμό με το άνοιγμα της πόρτας ολοκληρωνόταν η χρήση της.

Πλέον η θυροτηλεόραση με την τεχνολογική εξέλιξη των τελευταίων ετών μπορεί να μας  παρέχει επιπλέον λειτουργίες και εφαρμογές.

Κάποιες απο αυτές : ενδοεπικοινωνία μεταξύ των διαμερισμάτων , επίβλεψη επιπλέον χώρου με την τοποθέτηση και σύνδεση εξωτερικής κάμερας ή καμερών , ψηφιακό menu με τεχνολογία αφής , σενάρια τα οποία μας δίνουν δυνατότητα να ελέγχουμε εξωτερικά φώτα, φώτα κλιμακοστασίου, όπλιση ρελέ,άνοιγμα γκαραζόπορτας, κλήση και συνομιλία στο κινητό μας τηλέφωνο όταν εμείς απουσιάζουμε απο την οικεία μας  και πολλούς ακόμη πρωτοποριακούς αυτοματισμούς.

Όλες οι παραπάνω τεχνολογικές καινοτομίες δεν είναι εύκολο να επιτευχθούν με αναλογικά συστήματα , αν αυτό μπορεί να είναι εφικτό , τα επιπλέον καλώδια που θα χρειαστεί να έχει η εγκατάστασή σας το πιθανότερο είναι ότι δεν θα επαρκούν.

Με τα ψηφιακά συστήματα τα παραπάνω είναι εφικτά.

Πολλές δε φορές το κόστος για ένα ψηφιακό σύστημα είναι άκρως ανταγωνιστικό και στο θέμα τιμής 

Η σταθερή αξία των αναλογικών συστημάτων όμως σε πολλές περιπτώσεις καλύπτει τις τεχνολογικές καινοτομίες των ψηφιακών τις οποίες μπορεί να μην χρειάζεστε.

Το δικό μας συμπέρασμα είναι ότι τόσο τα αναλογικά όσο και τα ψηφιακά συστήματα έχουν τις εφαρμογές τους αρκεί να καλύπτουν τις δικές σας ανάγκες και μόνο.

 

8) Οθόνη με ακουστικό ή χωρίς?

Εξαρτάται κατά πόσο βάση δίνεται στο design , αν ναί τότε το χωρίς ακουστικό κερδίζει τις εντυπώσεις στις περισσότερες των επιλογών.

Άν όχι τότε θα κερδίσετε ίσως λίγα χρήματα καθότι τα μόνιτορ με ακουστικό συνήθος είναι οικονομικότερα απο αυτά χωρίς αλλά επιπλέον θα κερδίσετε και την δυνατότητα να μιλάτε στο ακουστικό και να σας μιλάνε απο την εισόδο χωρίς να ακούει και κάποιος άλλος που θα είναι κοντά σας

9) Επώνυμο - brand name υλικό ή κάποιο λιγότερο επώνυμο αλλά εξίσου εγγυημένο?

Εμπιστευθείτε τον συνεργάτη - εγκαταστάτη σε αυτό που θα σας πεί και θα σας προτείνει.

Εννοείτε ότι θα κάνετε και εσείς την έρευνα αγοράς και θα συνεργαστείτε για το καλύτερο δυνατό δικό σας αποτέλεσμα.

Το Brand name υλικό σαφώς θα το πληρώσετε ακριβότερα .

Είναι θέμα καθαρά εγγυήσεων που δίνει το κάθε υλικό και η κάθε αντιπροσωπεία που το εισάγει πάντα σε συνδυασμό με την γνώμη και την εμπειρία των ειδικών.

10) Ποιά τα πρώτα βήματα για να επιλέξω?

Είναι πιθανό κάποιος φίλος σας ή συγγενής να έχει τοποθετήσει ήδη κάποιο σύστημα ασφαλείας , είτε αυτό είναι Θυροτηλεόραση,είτε Συναγερμός είτε Κλειστό Κύκλωμα επιτήρησης χώρου.

Καλό θα ήταν πρίν ξεκινήσετε την έρευνά σας να πάρετε τις παραπάνω πληροφορίες απο εκείνον.

Θα χρειαστεί όμως και εδώ να αναζητήσετε και εσείς και πάντα σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες , τις δυνατότητες,τις εγγυήσεις και την τιμή για το κάθε προιόν.

Ζητήστε απο τον συνεργάτη σας να επισκεφτεί τον χώρο που θέλετε να καλύψετε.

Ρωτήστε ότι μπορεί να σας κάνει να νιώσετε σίγουροι , ρωτήστε την γνώμη των ειδικών , βάλτε σε υψηλή προτεραιότητα την εμπιστοσύνη που σας αποπνέει ο εγκαταστάτης καθώς εκείνος θα αναλάβει να ολοκληρώσει με την μέγιστη ασφάλεια και την καλαισθησία  το έργο που θα του αναθέσετε.

Πολλές φορές επιλέγουμε το οικονομικότερο και το πληρώνουμε διπλό και τριπλό στην πορεία, άλλες πάλι αγοράζουμε το πιο ακριβό για να έχουμε την αίσθηση ότι πήραμε το καλύτερο.

Πάν μέτρο άριστο...

11) Επιλέγω με βάση την τιμή ή με βάση τα χαρακτηριστικά των υλικών και την εξυπηρέτηση - service  απο τον εγκαταστάτη?

Στην συγκεκριμένη ερώτηση ο συνδυασμός καλής τιμής σε σχέση με ανάλογης ποιότητας και με την σύμφωνη γνώμη του εγκαταστάτη είναι ότι καλύτερο για να κρίνει την επιλογή σας συμφέρουσα.

 

 

 

 

 

 

     Ανταλλακτικά 

               &         

          Λύσεις

 για τις περισσότερες

  μάρκες της αγοράς

BPT , URMET , CTC

AMPLYVOX , TELE

LEGRAND , CTA

HYUNDAI , TELCO

TEQUI , BTICHINO  

FARFISA , GEYER , κ.α  
   

               

  Θυροτηλέφωνα

θυροτηλέφωνο farfisa

θυροτηλέφωνο bpt

θυροτηλέφωνο urmet

θυροτηλέφωνο legrand

θυροτηλέφωνο ctc

θυροτηλέφωνο amplyvox

θυροτηλέφωνο LT

θυροτηλέφωνο terraneo

κ.α

Θυροτηλεοράσεις

θυροτηλεόραση farfisa

θυροτηλεόραση geyer

θυροτηλεόραση v-tech

θυροτηλεόραση legrand

θυροτηλεόραση bticino

θυροτηλεόραση amplyvox

θυροτηλεόραση ctc

θυροτηλεόραση tele

θυροτηλεόραση telco

θυροτηλεόραση cta

θυροτηλεόραση tequi

κ.α

 

 

 

 

 ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ , ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ, ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΑ ,thirotileorasi,thirotileoraseis,θυροτηλεοραση,θυροτηλεφωνα με καμερα,συναγερμοί, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,συστήματα ασφαλείας,κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης , cctv, GEYER,ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ,ηλεκτρονικό κλείδωμα, αυτόματο κλείδωμα,θυροτηλεορασεισ,θυροτηλεοραση μονοκατοικιας,google,θυροτηλεοραση πολυκατοικιας,θυροτηλεόραση χωρίς ακουστικό,monitor hand free, thirotilefona,θυροτηλεφωνα τιμες,θυροτηλεοραση τιμες,ψηφιακη θυροτηλεοραση,xvox,xvox v-tech,kameres,κάμερες,καταγραφικά,dvr,ασύρματος συναγερμός, asirmatoi synagermoi,oikonomiki thirotileorasi,οικονομική θυροτηλεόραση,GOOGLE,επισκευή θυροτηλεφώνων,επισκευή θυροτηλεφώνου,επισκευή θυροτηλεόρασης ,google,οθόνη αφής, οθόνη θυροτηλεόρασης,θυροτηλεοράσεις,θυροτηλέφωνα με κάμερα,ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΟΥ,ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΩΝ,ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ,ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ , texnikoi thirotileorasis, τεχνικοι θυροτηλεορασης,τεχνικοί θυροτηλεφώνων , τεχνικοι θυροτηλεφωνων,τεχνικοι θυροτηλεορασεων,τεχνικοι ,texnikoi thirotilefona texnikoi  koydoynia ,τεχνικοι κουδουνια κουδούνια,φαρφισα,ΦΑΡΦΙΣΑ,ΓΚΑΓΙΕΡ,θυροτηλεοραση νικαια,ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ,ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΑ ΝΙΚΑΙΑ,θυροτηλεφωνο νικαια,ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ, ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑ,θυροτηλεφωνα αθήνα,θυροτηλέφωνα πειραια,ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ,ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ,ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΑ 

θυροτηλέφωνα κορυδαλλός,θυροτηλέφωνα κερατσίνι,θυροτηλεφωνο αμφιάλλη,θυροτηλέφωνο πέραμα,θυροτηλέφωνα καλλιθέα,θυροτηλέφωνα χαιδάρι,θυροτηλέφωνο περιστέρι,θυροτηλέφωνα ίλιον,θυροτηλέφωνα αιγάλεω,θυροτηλέφωνα παλαιό φάληρο,θυροτηλέφωνο άλιμος,θυροτηλέφωνο αγιος δημήτριος,θυροτηλέφωνα γλυφάδα,θυροτηλέφωνο βούλα,θυροτηλέφωνα ηλιούπολη,θυροτηλέφωνα αργυρούπολη,θυροτηλέφωνα ταυρος,θυροτηλέφωνα πετράλωνα,θυροτηλέφωνο θησείο,θυροτηλέφωνα κηφισιά,θυροτηλέφωνα εκάλη,θυροτηλέφωνο δροσιά,θυροτηλέφωνα πολιτεία,θυροτηλέφωνα ζωγράφου,θυροτηλέφωνα αμπελόκηποι,θυροτηλέφωνα ψυχικό,θυροτηλέφωνα χαλάνδρι,θυροτηλέφωνο αγία παρασκευή

θυροτηλεοράσεις κορυδαλλός,θυροτηλεοράσεις κερατσίνι,θυροτηλεοράσεις αμφιάλλη,θυροτηλεόραση πέραμα,θυροτηλεόραση καλλιθέα,θυροτηλοράσεις χαιδάρι,θυροτηλεοράσεις περιστέρι,θυροτηλεόραση ίλιον,θυροτηλεοράσεις αιγάλεω,θυροτηλεόραση παλαιό φάληρο,θυροτηλεοράσεις άλιμος,θυροτηλεοράσεις αγιος δημήτριος,θυροτηλεοράσεις γλυφάδα,θυροτηλεοράσεις βούλα,θυροτηλεοράσεις ηλιούπολη,θυροτηλεοράσεις αργυρούπολη,θυροτηλεοράσεις ταυρος,θυροτηλεόραση πετράλωνα,θυροτηλεόραση θησείο,θυροτηλεόραση κηφισιά,θυροτηλεοράσεις εκάλη,θυροτηλεοράσεις δροσιά,θυροτηλεοράσεις πολιτεία,θυροτηλεοράσεις ζωγράφου,θυροτηλεόραση αμπελόκηποι,θυροτηλεοράσεις ψυχικό,θυροτηλεοράσεις χαλάνδρι,θυροτηλεοράσεις αγία παρασκευή

urmet,ctc,bpt,amplyvox,geyer,farfisa,xvox v-tech,tele,telco,legrand.btichino,cta,tequi,lt,terraneo,videx,v-tech

TRA 100 , TRA 75 , E 305/G , AMP 100 , AMP 75 , TRA 20 , AMP 20 , SA 72 , AZ 100 , E 220 , E 272 , AZ 72 ,  A 200 R , TARGA ,  BPT

BPT TRA 100 , BPT TRA 75 ,BPT  E 305/G , BPT AMP 100 , BPT AMP 75 , BPT TRA 20 , BPT AMP 20 ,BPT SA 72 , BPT AZ 100, BPT E 220 , BPT E 272 , BPT AZ 72 , BPT A 200 R , BPT TARGA , BPT

tra 100 , tra 75 , E 305/G , amp 100 , amp 75 , tra 20 , tra 20 , sa 72 , az 100 , e 220 , e 272 , az 72 ,  a 200 R , targa ,  bpt

bpt TRA 100 , bpt TRA 75 ,bpt  E 305/G , bpt AMP 100 , bpt AMP 75 , bpt TRA 20 , bpt AMP 20 , bpt SA 72 , bpt AZ 100, bpt E 220 , bpt E 272 , bpt AZ 72 , bpt A 200 R , bpt TARGA , bpt , bpt θυροτηλέφωνο, bpt θυροτηλεφωνο , βπτ θυροτηλέφωνα , bpt θυροτηλεφωνα , βπτ θυροτηλεφωνο , βπτ θυροτηλεφωνα , βπτ θυροτηλέφωνο, βπτ θυροτηλέφωνα , BPT ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΟ , BPT ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΑ , BPT θυροτηλεφωνο , BPT θυροτηλέφωνα, ΒΠΤ θυροτηλεφωνο , ΒΠΤ θυροτηλεφωνα

 

 

 

 

 

 

                                                                                                   diafanologo